Teambuilding v Action Parku Praha

Action Park v Praze nabízí jedinečný zážitek plný nezapomenutelných skupinových aktivit, ideálních pro firemní teambuildingy, večírky a různé oslavy. Chcete-li odměnit své zaměstnance, vytvořit pro ně jedinečný den s rodinami, nebo navázat neformální vztahy s obchodními partnery, Action Park je tím pravým místem. Čeká vás zde pestrá nabídka zábavných aktivit zaměřených na podporu týmové spolupráce a efektivní komunikace, takže nudit se rozhodně nikdo nebude. K dispozici je také prostor pro firemní prezentace, poděkování či motivační proslovy.

Program v Action Parku je zcela flexibilní – ať už plánujete krátkou hodinovou akci nebo celodenní dobrodružství. Po příjezdu vás přivítáme welcome drinkem, rozdělíme do týmů pomocí barevných náramků a pak už zábava může začít. Parkování je zajištěno, a pokud potřebujete, můžeme pro vás zařídit i autobusovou dopravu nebo dokonce příjezd po vodě.

K teambuildingovým aktivitám patří i vynikající catering. Náš šéfkuchař pro vás připraví bohatý raut na míru – od občerstvení přes oběd až po večeři. Pro menší skupiny je ideální zážitkové grilování na velkém ofyr grilu, kde si hosté mohou sami připravit chutné pokrmy. V nabídce najdete čerstvé maso, zeleninu, lahodné saláty a výborné dezerty. Celý zážitek můžete doplnit návštěvou našeho dobře zásobeného baru, kde si vyberou milovníci piva, vína i kvalitních koktejlů.

Jedním z největších benefitů Action Parku je jeho strategická poloha v klidné části Prahy, která vám umožní prodloužit akci až do nočních hodin. Program tak můžete rozšířit o kapelu, DJ, ohňostroj nebo třeba živou saxofonistku, čímž dodáte akci nádech výjimečnosti.

Naše teambuildingové aktivity jsou pečlivě navrženy tak, aby podporovaly týmovou soudržnost, rozvíjely komunikační dovednosti a posilovaly osobní růst jednotlivců. Každý účastník má možnost vyniknout a přispět k úspěchu týmu svými jedinečnými schopnostmi. Mezi oblíbené aktivity patří Fotbalové šipky, Lidský stolní fotbal, Gigantický beer pong nebo originální Action Park štafeta. Kromě hlavního programu nabízíme také doprovodné aktivity, jako je stolní tenis, petanque či Mölkky, které jsou k dispozici i po skončení oficiálního programu.

Chcete-li uspořádat nezapomenutelný teambuilding pro vaši firmu, neváhejte nás kontaktovat na e-mailu info@actionpark.cz, telefonním čísle +420 605 246 404 nebo prostřednictvím rezervačního formuláře na našem webu www.ActionPark.cz. Těšíme se na vaši návštěvu!

Podobné články...